Limburgse norm

Ondermijnende criminaliteit raakt onze samenleving, ook in Limburg. Tijdens de werksessies Limburgse Norm die reeds hebben plaatsgevonden, hoorden wij de begrijpelijke wens om met elkaar in gesprek te gaan over het verbeteren van de weerbaarheid van Limburgse overheden tegen
ondermijning. Om dit mogelijk te maken nodigen wij u uit voor een werksessie weerbaar bestuur (Limburgse Norm). Tijdens deze werksessie zal worden gezorgd voor een informatief en interactief programma, waarbij u (burgemeester, gemeentesecretaris en griffier) in gesprek gaat over weerbaar bestuur en de wijze waarop u met elkaar kunt samenwerken. Er zullen meerdere werksessies gepland worden, waarbij u zich per organisatie voor één  werksessie kunt inschrijven. Om de setting klein en integer te houden kunnen er maximaal vier overheidsorganisaties per sessie deelnemen.

Praktische informatie:

Alle werksessies hebben hetzelfde aanvangstijdstip om 18.30 uur en eindigen om 21.00 uur, waarbij een diner wordt verzorgd. De locatie waarop de werksessies zullen plaatsvinden is Kasteel Groot Buggenum, Loorderstraat 3 in Grathem.

donderdag 05 september 2024

Werksessie weerbaar bestuur 1

maandag 09 september 2024

Werksessie weerbaar bestuur 2

maandag 16 september 2024

Werksessie weerbaar bestuur 3

maandag 14 oktober 2024

Werksessie weerbaar bestuur 4

maandag 21 oktober 2024

Werksessie weerbaar bestuur 5

maandag 28 oktober 2024

Werksessie weerbaar bestuur 6

Kunt u als gemeente niet deelnemen aan een van de werksessies?
Dan verzoeken wij u vriendelijk dit kenbaar te maken via weerbaresamenleving@rieclimburg.nl.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens een van de sessies, zodat we verder met elkaar in gesprek kunnen gaan over het weerbaar bestuur.