Limburgse norm

Van links naar rechts op de foto Sharon Stekhuizen en Dionne Eijdems

Mijn naam is Sharon Stekhuizen en vanaf 2 januari jl. werk ik als bestuursjurist binnen de versterkingspijler bestuurlijke weerbaarheid voor de uitvoering van de Limburgse Norm. Voorafgaande aan deze functie heb ik diverse juridische functies vervuld binnen gemeenten en ik sta bekend om mijn enthousiasme en gedrevenheid voor het juridische vak. In mijn functie als bestuursjurist ondersteun en adviseer ik gemeenten waar nodig bij de uitvoering van de Limburgse Norm. Daarnaast mag je mij ook altijd benaderen om te sparren over een juridische kwestie.

Tot slot een verzoek aan jullie. Benader de accountmanager als jullie extern advies hebben ingewonnen dat ook relevant kan zijn voor andere gemeenten.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

Mijn naam is Dionne Eijdems en ik woon in Sittard. Ik ben sinds 1 januari 2024 werkzaam als coördinator Opleiding en Training Weerbaarheid bij het RIEC Limburg. Een mooie uitdaging in het nieuwe jaar om op het vlak van opleiden de Limburgse norm te gaan ondersteunen.
Daarvoor ben ik ruime tijd werkzaam geweest binnen WSP Parkstad en de laatste 10 jaar in de rol van adviseur Opleiden en Ontwikkelen. De gemeentelijke organisatie is mij niet onbekend gezien ik werkzaam ben geweest bij een tweetal gemeenten in Limburg.

Ondermijning speelt volop in Limburg en bewustwording binnen de gehele ambtelijke en bestuurlijke organisatie is belangrijk. Samen met mijn collega’s van het RIEC Limburg ga ik mij optimaal inzetten om medewerkers te voorzien van kennis en informatie op het thema ondermijning, het begint ten slotte bij bewustwording. Wij gaan jullie ondersteunen in het aanbieden van opleidingen en trainingen en nemen hier specifieke wensen en behoeftes in mee. Wij ontlasten jullie met plannen en organiseren uiteraard in nauw overleg.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.

Geef een reactie